Poslali reklamo s fotografijo Concordie

Foto: Reuters
Foto: Reuters
American Express je svojim strankam na Florido poslal reklamni oglas, da doživijo "pravo doživetje Evrope". A pri tem so priložili fotografijo, na kateri je križarka Costa Concordia.
Oglej si celoten članek

V oglasu svojim članom je American Express ponujal križarjenje po Sredozemlju med 25. septembrom in 20. oktobrom 2012 za 560 evrov.

Foto: Daily Mail/American Express Costa Concordia Pri tem pa je obljubljal križarjenje s Costo Concordio, ki je ob italijanski obali nasedla na čeri in se delno potopila, poroča Daily Mail.

"Reklamo smo začeli pošiljati pred nesrečo. Opravičujemo se vsem za neprijetnosti," je dejala tiskovna predstavnica American Expressa Christine Elliot.

V nesreči ladje, na kateri je bilo 4200 ljudi, je umrlo 17 ljudi, 15 pa jih še pogrešajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.