Posneli pogovor med Šarićem in Tosićem

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V Beogradu so bili kot dokazi v sojenju proti skupini Darka Šarića objavljeni policijski posnetki pogovorov osumljenih. Na enem od posnetkov je tudi pogovor med Šarićem in Draganom Tošićem, ki se mu zaradi domnevne trgovine s kokainom sodi v Ljubljani.
Oglej si celoten članek

Posnetki kažejo na paniko, ki je obtožene zajela po zasegih droge domnevno v lasti Šarićeve kokainske naveze v Italiji. Posnetki so bili narejeni januarja 2009. Prisluhe so opravljale tako srbska tajna služba kot italijanske posebne enote, poroča Blic.

Med prestreženimi pogovori po zaplembi v Italiji je tudi pogovor med Darkom Šarićem, domnevnim vodjem mednarodne kokainske naveze, in Draganom Tošićem, ki naj bi vodil slovenski del naveze. Ta je bil prijet 25. maja lani. Na Tošića so pokazali pogovori iz januarja 2009, ko so mu tudi začeli slediti.

V pogovorih člani naveze niso uporabljali pravih imen, namesto "prijet" so uporabljali izraz "umaknjen", droge pa sploh niso omenjali, še poroča Blic.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 06:58 4. Oktober 2011.

    Polna Slovenija je takšnih opankarjev,pa im nič ne morete.Kmalu bodo volitve,in kerga boste zvolili...........

  • d
    06:54 4. Oktober 2011.

    Nope, temu se reče nesposobna policija in tožilstvo.

  • 21:38 3. Oktober 2011.

    no pa jim spet nč nemorejo, temu se reče gangsterji!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.