Posnetek pravega junaštva

Foto: Žurnal24 Avstralec Andrew Leach je pred naletom avtomobila nagonsko rešil sina. (Foto: Yo

Your browser doesn’t support HTML5 video

Avstralec Andrew Leach je naredil pravo junaško delo, saj je pred naletom avtomobila nagonsko rešil svojega nekajmesečnega sina.
Oglej si celoten članek

Andrew Leach se je sprehajal po ulici. V naročju je držal sina, nekaj metrov za njim pa sta se sprehajala njegova starša Caroline in David.

Le nekaj trenutkov pred nesrečo sta Andrew in njegov oče razpravljala o zvoku cviljenja gum, ki sta ga slišala v bližini. Pobesneli voznik je nato najprej pokosil Andrewove starše, ki so pri tem utrpeli hude telesne poškodbe, nato je pred Andrewom zapeljal v izložbo trgovine. Oče je v grozi sina čvrsto stisnil na prsi in mu tako rešil življenje. Pogumnemu očetu je nalet avtomobila zlomil nogo.

"Edino, kar sem občutil v tistem trenutku, je bil strah za sina. To je bil najslabši dan v mojem življenju,"
je le nekaj ur po nesreči zatrdil Andrew, ki tako kot njegovi starši uspešno okreva.  

Za volanom 82-letnica
Avtomobil, ki je povzročil nesrečo, je po podatkih policije vozila 82-letnica, ki naj bi doživela srčni zastoj.

Voznica je najprej prevozila rdečo luč, udarila ob nekaj parkiranih avtomobilov, s polno hitrostjo prevozila še eno križišče, nato pa zapeljala na pločnik, kjer so bili Leachevi.

Avstralski mediji so danes objavili posnetek, ki jasno prikazuje neverjetno hitrost, s katero je 82-letnica zapeljala na pločnik in v izložbo trgovine, ter očetovo junaštvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.