Postavili so jih 502.165

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Avstralska družina postavila nov rekord z novoletnimi lučkami.
Oglej si celoten članek

Avstralska družina Richards je postavila nov Guinnessov rekord, ko je okoli svojega doma prižgala kar 502.165 novoletnih lučk. Kot je za medije povedal David Richards, so lučke začeli postavljati oktobra. "Vzeli smo si teden dni prosto za šolske počitnice in delali vse vikende do danes," je povedal za avstralske medije.

Richardsovi so svetovni rekord postavili že leta 2011, a so lansko leto naslov izgubili. Prehitela jih je ameriška družina iz New Yorka. Leta 2011 so postavili 331.038 lučk.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.