Postrelili kupce alkohola

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Strelski pohod po prodajalnah alkohola v Bagdadu je zahteval več smrtnih žrtev.
Oglej si celoten članek

Napadalci so uporabili tiho orožje in se v štirih vozilih podali na strelski pohod. Izbrali so si trgovine z alkoholom na vzhodnem delu okrožja Zajouna, in to v času, ko so najbolj obiskane. Največ kupcev alkohola je bilo namreč na poti iz službe domov. Streli so bili usodni za dvanajst ljudi.

Policija je sporočila, da so bile omenjene trgovine obnovljene, potem ko so bile poškodovane v bombnih napadih lani.

Odkar je padel režim Sadam Huseina, so dejavnosti, ki nasprotujejo islamskemu načinu življenja, pogosto na udaru. Trgovine z alkoholom niso tarča samo v Bagdadu, temveč tudi v drugih mestih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:51 15. Maj 2013.

    Še en dokaz, da takim ljudem je znal držati red samo režim Sadama Huseina.

  • 10:32 15. Maj 2013.

    Še en dokaz več do česa vsega pripelje vera.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.