Potrebovali bi mega denarnico

Foto: Žurnal24 zlato, zlat kovanec, kraljica Elizabeta, Foto: Žurnal24 zlato, zlat kovanec, kraljica Elizabeta, Foto: Žurnal24 zlato, zlat kovanec, kraljica Elizabeta, Foto: Žurnal24 zlato, zlat kovanec, kraljica Elizabeta, Foto: Žurnal24 zlato, zlat kovanec, kraljica Elizabeta, Foto: Žurnal24 zlato, zlat kovanec, kraljica Elizabeta, Foto: Žurnal24 zlato, zlat kovanec, kraljica Elizabeta, Foto: Žurnal24 zlato, zlat kovanec, kraljica Elizabeta, Foto: Žurnal24 zlato, zlat kovanec, kraljica Elizabeta, Foto: Žurnal24 zlato, zlat kovanec, kraljica Elizabeta,
Največji zlati kovanec na svetu s podobo britanske kraljice Elizabete II., ki je vreden kar milijon ameriških dolarjev, je bil na dražbi na Dunaju prodan za 3,2 milijona evrov.
Oglej si celoten članek

Stokilogramski kovanec je kupilo špansko podjetje, ki trguje s kovinami. Na svetu obstajajo samo še štirje primerki takšnega kovanca, ki ga je izdelala kanadska centralna banka.

Kovanec si oglejte v galeriji.

Kovanec je dal na dražbo stečajni upravitelj avstrijske investicijske skupine AvW, ki je bila tudi lastnik omenjenega predmeta.

Lastnik in prvi mož AvW sta bila zaradi sumov zlorab maja aretirana, družba pa je zaradi insolventnosti propadla.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.