Potres prestrašil Italijane

Foto: EPA
Foto: EPA
Severno Italijo je stresel potres, ki pa ni zahteval žrtev ali gmotne škode.
Oglej si celoten članek

Severno Italijo je ponoči stresel potres, ki je trajal precej dolgo in je dodobra prestrašil ljudi, poroča avstrijska tiskovna agencija APA. Potres je imel sicer jakost 4,9, epicenter pa je bil v pokrajinah Ancona in Macerata v deželi Marche.

Več potresnih sunkov

Ljudje so bežali iz hiš na prosto, telefonske centrale gasilskih služb pa so preplavili zaskrbljeni klici, poročajo italijanski mediji. Tresenje je namreč trajalo dolgo, saj je prvemu sledilo še več potresnih sunkov.

Kot je sicer kasneje zatrdil predsednik dežele Marche Gian Mario Spacca, "je položaj pod nadzorom. Potres ni niti terjal smrtnih žrtev niti ni povzročil gmotne škode".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.