Povratek s počitnic kot grozljivka

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Britanski par se je vrnil s počitnic v Franciji. Nista vedela, kaj prevažata s seboj.
Oglej si celoten članek

Povratek s počitnic v Franciji se je za britanski par Simona in Sally Fenton iz Newburyja končal s klicem na policijo.

Ko sta se skupaj s svojim psom v Škodi Kodiaq pripeljala domov, sta najprej zaslišala zvoke iz kovčka na strehi. Iz nje so nato najprej pogledali prsti, potem pa še celotna dlan, poroča BBC.

Nemudoma sta poklicala policijo, ki je v celoti odprla kovček; v njem je bil 17-letni migrant. Prestrašen, izmučen, lačen. Najstnika je policija odpeljala, preiskava je še v teku.

"Pravzaprav je dečko prav simpatičen, žal mi je, da ga je življenje privedlo do tega, da se je spustil v tako nevarno avanturo. Sploh mu ne zamerim, da je na ta način vstopil v našo državo," je pri tem za BBC povedal Fenton, ki je sicer dodal, da je njega in njegovo partnerko dogodek sprva predvsem močno prestrašil.

Foto: Screenshot Prebežnik v kovčku na strehi

Fanta je prevzel urad za prebežnike. Celoten posnetek posredovanja policije je na tej povezavi.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.