Pozabljivi Cameron hčer pozabil v pubu

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Pred odhodom domov je šla osemletna Cameronova na stranišče, premierski oče pa je z ostalo družino odšel. Šele doma je spoznal, da eden manjka.
Oglej si celoten članek

Britanski premier David Cameron je po nesreči pustil svojo osemletno hčerko v pubu in se domov odpeljal brez nje, potem ko je s svojo družino v družbi dveh drugih preživel popoldne, poroča Daily Mail. Ko so se odpravljali domov, je najstarejša od treh hčera šla na stranišče. Medtem je sam odšel v spremstvu varnostnika, njegova žena pa je otroke odpeljala v drugem avtomobilu. Predvideval je, da je Nancy s svojo mamo, njegova žena pa je mislila, da je deklica z njim.

Predstavnik vlade je povedal, da je bil predsednik vlade zmeden, ko je spoznal, kaj se je zgodilo. Poklical je v pub, kjer je bila hčerka na varnem, in se takoj vrnil ponjo.

Minuli mesec so premierjevi znanci povedali, da rad konec tedna po kosilu spije tri, štiri kozarce vina, v njegovi biografiji pa je mogoče prebrati kritike zaradi količine časa, ki ga nameni sproščanju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.