Velikanski požar: Ogenj zajel tovarno stiropora

Foto: Twiter
Foto: Twiter
V okolici tovarne pri Bihaću se vali gost črn dim.
Oglej si celoten članek

V tovarni stiropora Austrotherm v Turiji pri Bihaću v Bosni in Hercegovini je vzplamtel velik požar, poroča portal Dnevni avaz. Trenutno ni podatkov o poškodovanih, je potrdil tiskovni predstavnik ministrstva za notranje zadeve Unsko-sanskega kantona Adnan Beganović.

Na kraju dogodka se z ognjem bojujejo več enot bihaških gasilcev in policijskih patrulj, nad mestom pa se je dvignil črn dim. Zaposlene in bližnje prebivalce so evakuirali, ker se v tovarni avstrijskega podjetja nahajajo plinske inštalacije.

Podjetje, ki proizvaja toplotno izolacijo, od leta 2008 zaposluje na stotine tamkajšnjih delavcev.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:44 24. Maj 2022.

    Delali so gorljiv stiropor ???????? A ni lepo , da so sami pogorel , kot pa par nebotičnikov z njihovim …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.