Pozvali k bojkotu olimpijskih iger

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Izpuščeni članici skupine Pussy Riot prepričani, da je amnestija nekaterih zapornikov le farsa.
Oglej si celoten članek

24-letna Nadežda Tolokonikova in 25-letna Maria Aljohina sta danes na tiskovni konferenci zatrdili, da njuna izpustitev iz zapora služi le izboljšanju podobe Rusije in nima ničesar opraviti s človekoljubjem ruskega predsednika Vladimirja Putina.

Dejali sta, da bo vsak, ki se bo udeležil februarskih olimpijskih iger v Sočiju, s tem podprl Putina. "Če vam je všeč ali ne, obisk olimpijskih iger v Rusiji pomeni sprejemanje notranjepolitične situacije v državi," je dejala  Tolokonikova.

Hodorkovski za predsednika

Dejali sta, da Rusije ne bosta zapustili, kot aktivistki se bosta posvetili predvsem izboljšanju razmer v zaporih. Na mestu predsednika Rusije pa bi si želeli videti Mihaila Hodorkovskega, ki je bil prav tako kot oni dve prekteli teden po desetih letih izpuščen iz zapora.




Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 09:25 28. December 2013.

    to lahko delaš ti...a ne vidiš ,da se punce trudijo dvigniti človekoljubnost in pravice ljudi.

  • 00:17 28. December 2013.

    Lahko Putino papata baso...

  • 22:45 27. December 2013.

    Lepotici. Kot taki imata uspeh v svoji "revoluciji". Pepca Kardelj in Lidija šentjurc 100 posto nista izgledali tako, tudi takrat, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.