Prava poštenjaka: vrnila izgubljenih 62 tisoč evrov

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Na Norveškem sta se dva najstnika izkazala kot prava poštenjaka. Izgubljeno torbo, v kateri je bilo kar 62 tisoč evrov, sta vrnila lastniku.
Oglej si celoten članek

Dva norveška najstnika sta na vlaku našla torbo, v kateri je bilo kar 62 tisoč evrov. V torbi je bil poleg denarja tudi potni list 70-letnika, ki je pozabil torbo pozabil v vagonu, potem ko je zapustil vlak, ki je bil na poti iz Osla proti jugu države.

"Nisem mogel verjeti, ko sem odprl torbo in videl ves ta denar," je dejal 16-letni Bendik. Malo bogastvo sta nato s prijateljem predala policiji, ki je lastnika premoženja s pomočjo potnega lista seveda kmalu našla.

Ali sta bila najstnika nagrajena za svoje izjemno poštenje, nam ni uspelo izvedeti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • mia
    12:56 12. April 2013.

    vsakemu poštenemu najditelju privoščim pošteno nagrado.

  • 12:46 12. April 2013.

    Pol jima je pa dal za en sladoled :)

  • 09:38 12. April 2013.

    Pošten lastnik? v torbi 62 000 EUR? - lepo vas prosim

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.