"Pravkar smo zapustili mesto, srečujemo nove in nove rešilce"

Foto: N. S.
Foto: N. S.
Skupina 48-ih upokojencev, ki so na vabilo pisarne evropskega poslanca Iva Vajgla na ekskuziji v Bruslju, je zapustila Bruselj, nam je sporočila Nina Stankovič, ki je z njimi.
Oglej si celoten članek

Skupina upokojencev bi si morala danes ogledati stavbo in delo v Evropskem parlamentu, vendar so po eksplozijah na podzemni železnici, ki so odjeknile v neposredni bližini evropskih inštitucij in tudi Evropskega parlamenta, dobili sporočilo, da obisk ne bo mogoč. Evropske inštutucije so namreč zaradi napadov zaprte, vstopajo lahko le zaposleni.  Foto: EPA Eksplozija v Bruslju

"Naša skupina je pravkar uspela zapustiti mesto, kjer se dogaja prometni kolaps, zgornji plato mesta in EU četrt je praktično prometno blokirana," razlaga Stankovičeva. "Na avtocesti srečujemo rešilce, ki hitijo v mesto, policijo, gasilce, vidimo helikopterje."

Skupino, ki je zdaj na poti v Maastricht in nato v Koeln, je zjutraj v hotelu obiskal poslanec Ivo Vajgl. "Ivo se je nekako prebil do nasega hotela, da je obiskal skupino iz Novega mesta," pravi Stankovičeva, ki dodaja, da v skupini ni bilo nobene panike. Skupina je v Bruselj pripotovala z avtobusom, tako se bodo tudi vrnili.  Foto: N. S. upokojenci

Preberite še: 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.