Pred stavbo sodišča našli odrezano glavo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nedaleč stran so policisti našli človeško telo.
Oglej si celoten članek

Včeraj pred sodiščem v Bonnu so našli odrezano človeško glavo. Mimoidoči so v zgodnjih večernih urah obvestili lokalno policijo o najdbi dela trupla. "Kmalu zatem smo ugotovili, da gre za človeško glavo," je dejal tiskovni predstavnik policije.

Trup, za katerega se domneva, da je del istega trupla, so našli v bližini na bregovih reke Ren nedaleč od zgodovinske stavbe carine Alter Zoll.

Med krajema, kjer so bili našli dele trupel, je bilo približno kilometer razdalje. Policija je sporočila, da so v bližini pridržali osumljenca, 38-letnika, ki so ga že obravnavali v zvezi s prepovedanimi substancami. Osumljeni in neznana žrtev naj bi bila brezdomca.

Orožja zaenkrat še niso našli, prav tako še vedno iščejo priče.

dezurni@styria-media.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.