Predebel za zapor

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Američan George Jolicur, ki tehta kar 273 kilogramov, je spoznan za krivega goljufij več restavracij. Ker pa je predebel, se mu je uspelo izogniti zaporu.
Oglej si celoten članek

Moški je v restavracijah naročal obilne obroke, jih skoraj vse pojedel, potem pa se nad hrano pritožil in jo poslal nazaj. Seveda je zavrnil plačilo.

Ko je nek lastnik restavracije le poklical policijo, so možje v modrem potrkali na njegova vrata. Sprva se je pretvarjal z ženskim glasom, nato pa le predal. Ker bi bili stroški, če bi ga zaprli, previsoki, se je izognil ječi.

Sedaj je priklenjen na posteljo, diha s pomočjo respiratorja, ne more pa se pojaviti na sodišču, kjer bi mu izrekli kazen. V poravnavi je priznal, da je kriv, plačati pa je moral 800 funtov (900 evrov) globe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.