Predsednik Evropskega parlamenta staknil legionelo

Foto: Epa
Foto: Epa
Od septembra okreva po legionelozi.
Oglej si celoten članek

Predsednik Evropskega parlamenta David Sassoli je septembra med zasedanjem parlamenta zbolel za hudo pljučnico, ki jo je povzročila bakterija legionela, je sporočil na Twitterju. "Imel sem zelo visoko vročino, zato so me v Strasbourgu hospitalizirali," je dejal. 
Nato se je vrnil v Italijo, da bi tam v miru okreval, a se je njegovo zdravstveno stanje kmalu spet poslabšalo. Zdravniki še vedno opravljajo različne preglede in teste, da bi ugotovili, kaj točno se dogaja s 65-letnim Italijanom. 

Kot je pojasnil, se zdravniki trudijo, da bi se lahko Sassoli čim prej vrnil na delo. Zahvalil se je zdravnikom, kolegom v parlamentu in vsem prebivalcem za podporo ter izrazil upanje, da se kmalu vrne v poslanske klopi.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 15:15 9. November 2021.

    SLO,vojaki so legionelo stoje preboleli še pomnite tovariši

  • 15:08 9. November 2021.

    Bog že ve, kaj dela.

  • 14:55 9. November 2021.

    Sodeč po tem, voda stoji po ceveh bruseljskega parlamenta in pijejo zgolj, ustekleničeno.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.