Prenašal vratolomno vožnjo, ki je terjala življenja

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Nastradali so trije ljudje, med njimi otrok in nosečnica.
Oglej si celoten članek

Moški je prenašal svojo vratolomno vožnjo s športnim avtomobilom na Facebooku, nato pa izgubil oblast nad vozilom, končal na vrtu družinske hiše in pri tem ubil nosečnico, njenega 3-letnega otroka in 79-letno žensko ter hudo ranič še eno osebo.

Do nesreče je prišlo 250 kilometrov vzhodno od Bukarešte. Voznik je imel med početjem v avtomobilu sopotnika, oba sta poškodovana. Voznik je po dogodku skušal pobegniti z mesta nesreče, a so ga policisti kmalu našli, poročajo lokalni mediji.

Ti dodajajo še, da so ne le v Romuniji, pač pa v več državah Balkana video prenosi vratolomnih voženj postali pogosti, pri tem pa neredko prihaja do podobno tragičnih nesreč.

V lanskem letu je tako osem romunskih delavcev in voznik izgubilo življenje na Madžarskem; zaleteli so se v kamion, ki je prihajal iz nasprotne smeri. Tudi oni so svoje početje prenašali na spletnih omrežjih.

Romunska vlada je že najavila zakon, s katerim bi drastično povišali kazni za primer uporabe mobilnih telefonov med vožnjo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 07:16 13. Avgust 2019.

    Škoda ker se onedva nista stegnila, pokojni si bi pa samo prah obrisali..

  • 21:33 12. Avgust 2019.

    Ma kaki zapor kmetek zob za zob je edino prav. V vsakem primeru pa upam da ga partner od umrle …

  • 20:12 12. Avgust 2019.

    bedaki, zapor 30 let+

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.