Preplah v Beogradu zaradi domnevno okužene prostitutke

Foto: Profimedia
Zaradi suma, da je okužena z virusom HIV, naj bi jo dali v izolacijo.
Oglej si celoten članek

Srbska policija je v četrtek prijela 38-letno Fatimo Alas iz Jordanije, za katero sumijo, da je z virusom HIV okužila več ljudi v Beogradu. Policisti so jo prijeli zaradi nezakonitega bivanja v Srbiji. Ker ni imela denarja za poravnavo 20.000 dinarjev kazni, je dobila kazen 20 dni zapora. 

Alas naj bi po Beogradu ponujala spolne usluge. Oblasti sumijo, da je okužena z virusom HIV in da svojim strankam za to ni povedala kot tudi ne poskrbela za zaščito. Zato je sodišče izdalo nalog za odvzem krvi, da potrdijo, ali ovržejo sume. Rezultati naj bi bili znani v štirih dneh, piše Alo. 

Žensko so po zaslišanju poslali v zapor na prestajanje 20-dnevne kazni. Vir, na katerega se sklicuje Alo, trdi, da naj bi jo v zaporu dali v izolacijo, dokler ne bodo znani rezultati testa.  

Alas je v Srbijo prišla lani, ko je skupaj z drugimi migranti prečkala mejo v Subotici. Po vstopu v Srbijo so jo namestili v begunski center, iz katerega je pred kratkim pobegnila. 

dezurni@zurnal24.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 21:02 28. Junij 2018.

    Da pa koza zavestno to dela in širi bolezen, jo je potrebno ustreliti. Po drugi strani, če se te fantje …

  • 17:04 28. Junij 2018.

    V bistvu sem približno 23-28 tisoč dolarjev vsak mesec za samostojna delovna mesta, ki jih delam doma. Za vsakogar, ki …

  • 15:23 28. Junij 2018.

    pay and pray.. da bo vse ok

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.