Preplah v Trumpovi stolpnici

Foto: EPA
Foto: EPA
Stolpnico v lasti novoizvoljenega ameriškega predsednika Donalda Trumpa na newyorškem Manhattnu je policija včeraj za nekaj časa izpraznila.
Oglej si celoten članek

Preplah v Trumpovi stolpnici je povzročil pozabljeni nahrbtnik, ki so ga po evakuaciji pregledali pripadniki posebne enote policije. Izkazalo se je, da gre za lažni alarm, v nahrbtniku so bile le igrače. 

Dokler policisti niso opravili svojega dela, so se ljudje razbežali na vse strani. Trump je z družino sicer te dni na svojem posestvu na Floridi.

Odziv policije v New Yorku je bil hiter in učinkovit. Od septembra, ko je terorist nastavljal bombe po New Jerseyju in New Yorku, so newyorški policisti posredovali v kar 800 prijavah sumljivih paketov, ki bi lahko bili bombe.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.