Preplašeni konji poteptali otroke

Foto: Žurnal24 konji
Nemčija. Okoli 100 otrok in šest odraslih je šlo včeraj na nočno jahanje. Kar naenkrat so konji podivjali in jih začeli metati na tla.
Oglej si celoten članek

Preplašeni konji so včeraj zvečer v kraju Emsland poškodovali 44 ljudi, med njimi večino otrok. Na nočno jahanje se je odpravilo okoli 100 otrok, starih med osem in 17 let. Spremljalo jih je šest odraslih, ki so nosili bakle.

Razlog, zakaj so konji podivjali, ni znan. Nekateri mediji pa poročajo, da jih je prestrašila bakla, ki je nekomu padla na tla. Otroci so utrpeli poškodbe zgornjega dela telesa. Najhuje je s 14-letnim dekletom, za katerega zdravniki dvomijo, da bo preživelo. Konje so kasneje ujeli in vrnili na posestvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.