Pretepla ga je osmerica, mladi Hrvat umrl v Frankfurtu

Foto: Profimedia
Po enem mesecu kome je 21-letnik, ki je delal v Nemčiji, umrl.
Oglej si celoten članek

Hrvaški mediji poročajo, da je umrl 21-letni Hrvat Igor Stanković, ki je bil zaradi hudih poškodb mesec dni v komi. 

Stanković, ki je živel in delal v Mainzu, se je 18.novembra s prijatelji zabaval v klubu. Med vračanjem domov se je z njimi sprl, zato so odšli vsak svojo pot. Ko so ga zadnjič videli, je sedel na klopci na glavni železniški postaji v Frankfurtu. 

Ker ga dolgo časa ni bilo, so se vrnili ponj, a ga ni bilo več tam, zato so se odločili, da se v Mainz vrnejo brez njega. Družina je njegovo izginotje prijavila dan pozneje, ker se Igor ni javljal na telefon. Prav tako so ga pogrešali v podjetju, kjer je bil zaposlen. 

Pretepenega našli na klopci

Šest dni po prijavi, da je pogrešan, so Stankovića našli na klopci v parku, nedaleč od železniške postaje. Bil je brez zavesti in močno pretepen, zato so mimoidoči poklicali nujno medicinsko pomoč. 

Svet Streljanje v Frankfurtu, dva mrtva

Po podatkih, ki jih je zbrala policija, naj bi mladeniča napadla skupina osmih moških, temnih las, starih med 16 in 25 let v temnih oblačilih.

Po napadu se Stanković ni več zbudil.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 13:02 23. December 2017.

    jst za taka dejanja krivim izključno samo migrante bolj bi rekel da je bla to tolpa temne kože in ne …

  • 07:54 23. December 2017.

    nacisti

  • 19:03 21. December 2017.

    Hrvat ko hrvat sigurno je spet zemljo kradel

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.