Pretresljiv posnetek zlorabe negovalke

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Na spletu se širi grozljiv posnetek negovalke, ki se je izživljala nad obnemoglo 94-letno obolelo starko.
Oglej si celoten članek

Mirijam Marino iz Buenos Airesa je angažirala negovalko, ki naj bi pomagala njeni ostareli in oboleli 94-letni mami. Ta med drugim boleha za Alzheimerjevo boleznijo in očitno sama ni bila v stanju hčerki povedati, kaj se dogaja za štirimi zidovi, ko je sama z negovalko.

Da se dogaja nekaj čudnega, je prvi opozoril sosed, ki je slišal krike iz starkinega stanovanja. Marinova se je, v želji, da pride zadevi do dna, odločila v stanovanje postaviti skrito kamero. Koje pregledala posnetke, je sledil šok. Negovalka obnemoglo starko pretepa, udarja po glavi, jo brca …

Negovalko so prijavili policiji, posnetek pa, v želji, da bi preprečili takšna dejanja, objavili na Youtubu. Pozor, gre za vznemirjujoče posnetke!

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.