Pretresljive fotografije nesreče, umrl 24-letnik

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Vozili čelno trčili v predoru.
Oglej si celoten članek

Hrvaški mediji poročajo o hudi prometni nesreči, ki se je zgodila včeraj zvečer okoli 18.15 v predoru Sv. Ilija v bližini Baške vode.

V čelnem trčenju dveh avtomobilov je po še neuradnih indormacijah umrl 24-letnik s področja Imotskega. Oba voznika, v avtomobilih ni bilo drugih potnikov, sta v nesreči utrpela hude poškodbe, zaradi katerih so ju prepeljali v splitsko bolnišnico. 24-letnik je poškodbam podlegel. 

Nesreča se je zgodila približno 50 do 70 metrov od vhoda v predor iz smeri Makarske. Zaradi nesreče je bil predor več ur zaprt v obe smeri.

xxx

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.