Škandal v bolnišnici: "Vodovodar" se je pretvarjal, da je ginekolog

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Moški se je bolniškemu osebju predstavil kot vodovodni inštalater, pacientom pa kot ginekolog. Pregledal je tudi mladoletnico.
Oglej si celoten članek

Policija je večkrat obsojenega 32-letnega Antona Jarina iz Pervouralska v Rusiji pretekli teden spet aretirala. Tokrat zaradi kraje identitete v bolnici. Oblečen v belo haljo je sprejemal paciente, piše Dailymail.

Jarin se je pretvarjal, da je zdravnik, kirurg in ginekolog, vsakič pa se je predstavil z drugačnim imenom in nazivom. Policiji ga je prijavil šef oddelka, na katerem so se pritožile pacientke, ki jih je zdravnik prevarant pregledal. Osebju v bolnici se je prvotno predstavil kot vodovodni inštalater.

Slovenija Prevarantka za nego na domu zaračunala 400 evrov

V bolnišnici niso želeli komentirati, koliko pacientov je lažni zdravnik pregledal, pregledal pa naj bi najmanj eno mladoletnico.

Policija pa je po pregledu nadzornih kamer ugotovila, da gre za 32-letnega Jarina, ki je bil pred tem že večkrat obsojen. Prevarant je dejal, da ni naredil ničesar slabega in trdil, da je v bolnišnici obiskoval prijatelja.

Slovenski trgovec svari Ne nasedajte prevarantom!
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:57 29. Januar 2018.

    Kot vodovodar točno ve kako se tem zadevam streže.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.