Prevarantov sin si je sodil sam

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Sin finančnega prevaranta Bernarda Madoffa našli obešenega.
Oglej si celoten članek

Marka Madoffa so našli obešenega v njegovem newyorškem stanovanju na Manhattnu. Tako Marka kot njegovega brata Andrewa preiskujejo v primeru, zaradi katerega so njunega očeta že obsodili na 150-letno zaporno kazen.

Bernard Madoff je bil spoznan za krivega prevare več tisoč investitorjev pri ponzi shemi. Nihče od sinov pa za zdaj ni bil obtožen.

 Mark Madoff je storil samomor le dan po tem, ko je zastopnik prevaranih investitorjev vložil tožbo, v kateri je zahteval povračilo skoraj 20 milijard ameriških dolarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.