Preverzne, grozljive, neumne in bizarne

Foto: Reuters parada Foto: Reuters parada Foto: Reuters parada Foto: Reuters parada Foto: Reuters parada Foto: Reuters parada Foto: Reuters parada
Letošnja že 39. parada noči čarovnic v newyorškem mestnem predelu Greenwich Village je tisočem ob šesti aveniji ponovno prikazala zbirko raznovrstnih kostumov.
Oglej si celoten članek

Na ulici so se pojavili najrazličnejši kostumi – od bizarnih, perverznih in grozljivih, do neumnih, na različne načine pa je bila prikazana tudi aktualna tema protestov proti Wall Streetu. Več deset tisoč opazovalcev je lahko videlo še zbirko standardnih kostumov filmskih junakov, zombijev, duška pa so si dala dekleta, ki so se tudi letos oblačila predvsem v mačje in zajčje kostume.

Kot vedno ni primanjkovalo tudi uprizoritev videoposnetka pokojnega Michaela Jacksona Thriller. Halloween parada privabi v New York udeležence in radovedneže iz celotne ZDA in tujine, parade pa se lahko udeleži vsakdo, če se le malce našemi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.