Preživel dva napada

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Avstralskega potapljača je morski pes napadel dvakrat v desetih letih.
Oglej si celoten članek

Greg Pickering (55) je potapljač, ki se trenutno nahaja v bolnišnici v Perthu v Avstraliji, kjer okreva po drugem napadu morskega psa v desetih letih. Kot poročajo lokalni mediji, se to zgodi izredno redko.

Potapljač je na oddaljenem rtu Arid iskal školjke, natančneje školjko morsko uho, ko ga je napadel beli morski pes. Težko poškodovanega, a ne v življenjski nevarnosti, so ga prepeljali v bolnišnico v Perthu. V incidentu, ki se je zgodil včeraj, je po poročanju Reutersa utrpel poškodbe glave, hrbta in ramen.

Morski pes ga je sicer napadel že leta 2004; takrat ga je severno od Pertha ugriznil bronasti morski pes.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.