Preživel let med podvozjem letala

Foto: Žurnal24 Za strmoglavljene je bila kriva izjemno gosta megla. (Foto: Reuters)
Neki 20-letni Romun je preživel 90-minutni polet z Dunaja v London med podvozjem letala.
Oglej si celoten članek

Slepega potnika so na Heathrowu v Londonu rešili močno podhlajenega in poškodovanega. Preživel naj bi zgolj zato, ker je letalo zaradi slabega vremena letelo nižje kot običajno. Na letalu ni bilo potnikov, bil pa naj bi last nekega visokega predstavnika iz Združenih arabskih emiratov, so še sporočili na Dunaju.

Nezakoniti priseljenci večkrat poskušajo priti v zahodne države na podoben način, skriti med podvozje letal, vendar običajno tega ne preživijo zaradi hudega mraza in pomanjkanja kisika na visokih višinah, na katerih običajno letijo reaktivna letala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.