Preživel nesrečo, nato ga je zbila žena

Moški preživel nesrečo, a ga je zbila soproga, ki je prihitela na pomoč. Poškodbam je podlegel.
Oglej si celoten članek

Iz Francije poročajo o nenavadni prometni nesreči. 54-letni moški med vožnjo po cesti v bližini mesta Carville ni speljal ostrega ovinka. Avtomobil, v katerem je bila tudi njegova 16-letna hči, je zapeljal s ceste in se večkrat prevrnil, ustavil se je šele v jarku. Moški in dekle sta uspela priti iz avtomobila nepoškodovana. Poklical je svojo soprogo in jo prosil, naj ju pride iskat.

Težava v istem ovinku

44-letna ženska je hitela na kraj nesreče, a je v istem ovinku tudi sama zapeljala s ceste, tudi njen avtomobil se je začel kotaliti – pri tem je zbila svojega soproga, ki je na kraju nesreče podlegel poškodbam, piše The Independent.

Soprogo in hčerko so odpeljali v bolnišnico, obe sta utrpeli le manjše poškodbe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.