Preživel padec iz 7. nadstropja

Foto: Žurnal24 (Foto: Anže Petkovšek)
Nekaj po poldnevu je v predelu Novega Zagreba iz sedmega nadstropja padel komaj štiriletni otrok. Po zadnjih podatkih je padec preživel.
Oglej si celoten članek

Hrvaški mediji poročajo, da matere v času padca ni bilo doma. Deček naj bi najprej padel na platno, kar mu je tudi rešilo življenje. Podatki o tem, kakšne poškodbe je utrpel štiriletnik, niso znani.

"Slišala sem udarec in krik. Ko sem prišla do okna, sem videla dečka, ki leži povsem zraven betonskih stopnic, okoli njega pa so se že zbirale ženske, ki so klicale na pomoč," je zatrdila ena izmed sosed.

"Deček je padel le slabih 20 centimetrov od stopnic. Njegova mati je v času padca v bližnji trafiki kupovala časopis,"
je dodal starejši stanovalec bloka.

Policija je padec potrdila, vendar pa drugih informacij zaradi zaščite otroka ne želijo posredovati. Policijska preiskava še poteka. Kriminalisti za zdaj ne izključujejo niti možnosti kaznivega dejanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.