Preživeti je morala zaradi otroka

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Sneha Mehta se je na bruseljskem letališču znašla v trenutku, ko sta odjeknili eksploziji. Vedela je, da mora preživeti za svojega nerojenega otroka.
Oglej si celoten članek

"Nisem vedela, v katero smer naj grem," je za CNN dejala Sneha Mehta, ki se je iz Abu Dhabija vrnila v Bruselj ravno v času terorističnega napada. Za trenutek je mislila, da bo umrla.

Sneha je vedela, da mora preživeti zaradi svojega nerojenega otroka. Z možem dobro poznata letališko stavbo, zato sta se odpravila proti garaži, kjer sta srečala veliko prestrašenih ljudi. Policija in reševalci so bili že na kraju in pomagali pomoči potrebnim. Z možem sta stekla na cesto, kjer jima je ustavil taksist in ju odpeljal v bolnišnico, kjer so potrdili, da je z otrokom vse v redu.

Ob prihodu domov je napisala pismo svojemu še nerojenemu otroku. "Ne vem, če sva ti že povedala, a ko sem bila 16 tednov noseča, sva bila z očetom na bruseljskem letališču, kjer je odjeknila eksplozija," se začne pismo, v katerem otroku polaga na srce, da je življenje čudovito, svet pa pol izjemnih ljudi. "Vedela sem, da te moram zavarovati, zato sem bila mirna, zbrana in povsem prepričana, da bomo preživeli. /.../ Z vsem srcem upam, da si rojen v boljši svet in če nisi, da narediš vse v tvoji moči, da bi bil tak."

Sneha pravi, da je svet kljub napadom lep in ob tem izpostavi vse ljudi, ki so kakor koli priskočili na pomoč tisti, ki so jo potrebovali. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.