Pri 12-ih postala mamica

Foto: Žurnal24 Tressa ob rojstvu hčerke. (Foto: Daily Mail)
Tressa Middleton, ki je pri 12 letih postala mamica, se zdaj pri 16 bori, da bi znova videla otroka.
Oglej si celoten članek

Zanosila je pri enajstih. Kot je Tressa Middleton, najmlajša mamica v Veliki Britaniji, povedala kasneje, je bila pijana.

Po rojstvu je otroka dala v rejo, po letu in pol pa je psihiater ocenil, da je za otroka najbolje, če ga posvojijo.

Tressa zdaj vsake pol leta dobi pismo od posvojiteljev, kako je z deklico, a kot pravi, ji to ni več dovolj. Prenehala je jemati droge in ponočevati, zato zdaj zahteva srečanje z deklico.

"Ko bom starejša, želim vzpostaviti dober odnos s hčerko. Trenutno se osredotočam na to, da uredim svoje življenje. Hčerko imam rada," je v intervjuju za Daily Mail še povedala Tressa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.