Pri 8 mesecih ima 21 kilogramov

Foto: Reuters Santiago Mendoza Foto: Reuters Santiago Mendoza Foto: Reuters Santiago Mendoza Foto: Reuters Santiago Mendoza
Najdebelejši otrok v Kolumbiji: osemmesečni Santiago Mendoza tehta toliko kot običajen šestletnik.
Oglej si celoten članek

Dobrodelna organizacija je zbrala dovolj denarja, da bo Santiago lahko odšel na zdravljenje, ki mu bo rešilo življenje. Zaradi svojih 21 kilogramov je moral že večkrat v bolnišnico.

Njegova mama Eunice Fandiño je dejala, da je njeno neznanje pripeljalo do dečkove nenormalne teže. Pravi, da ga je hranila vsakič, ko je jokal, saj ga je le tako znala pomiriti.

Zdaj zdravniki napovedujejo, da bodo sprva poskušali zmanjšati njegovo težo, nato bo sledila vrsta operacij, celo življenje pa bo moral paziti na ustrezno prehranjevanje in telesno dejavnost. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:50 20. Marec 2014.

    To bo veselo za kolinje !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.