Pri iskanju moža prosi za pomoč

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Na relaciji med Visom in Korčulo na hrvaškem morju iščejo pogrešanega potapljača. Preko družabnih omrežij je njegova soproga prosila za pomoč pri iskanju.
Oglej si celoten članek

42-letni potapljač je pogrešan od včeraj popoldne. Pri otočku Budikovac se je potapljal skupaj s soprogo, nato pa z gumenjakom odšel v smeri Korčule. Par je bil dogovorjen, da se vrne okrog 17. ure popoldne. Ker ga je žena čakala zaman, je nekaj minut po 19. uri na pristojne službe naslovila klic na pomoč, piše portal 24Sata. 

Luška kapetanija, policija in obalna straža so takoj krenili v iskanje; zapuščen zasidran gumenjak so našli pri obali otoka Visa, sledov o potapljaču pa niso našli nobenih.

"Moj soprog Ante je od včeraj pred večerom pogrešan. Potapljal se je v bližini Visa. Iskalna akcija je v teku, prosim pa vse, ki so v splitskem akvatoriju in imajo gliser, da se pridružijo. Za koordinacijo pokličite Službo za reševanje na morju. Vnaprej najlepša hvala za delitev objave in pomoč," je na Facebooku danes objavila soproga pogrešanega potapljača.

Iskalno akcijo so včeraj nekaj po polnoči prekinili, z njo so nadaljevali danes zjutraj ob 4. uri. V akcijo so vključili tudi letalo obalne straže, ki področje preletava od 7. ure.

Doslej pogrešanega potapljača, ki se potaplja na dah, še niso našli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.