Pri skoku v morje se je hudo poškodovala Britanka

Foto: I.Čagalj/Pixsell
Foto: I.Čagalj/Pixsell
Na otoku Vis se je pri skoku v morje hudo poškodovala 17-letna Britanka. Zlomila si je prsna vretenca.
Oglej si celoten članek

Sedemnajstletnica se je skupaj s prijatelji odpravila na plažo. Ko so prišli do tunelov bivše JNA, ki so služili za skrivanje ladij vojne mornarice, so si zaželeli malce adrenalina. Odločili so se za skok s 25 metrov visokega tunela, ki pa je bil za dekle skoraj usoden, piše 24 sata.

Zlomila si je prsna vretenca

Zaradi poškodb, ki jih je utrpela, so jo najprej pripeljali v bolnišnico na Visu, od tam pa s helikopterjem v splitsko bolnišnico. Po poročanju hrvaških medijev dobro okreva in ni v smrtni nevarnosti. Zlomljena ima prsna vretenca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.