Pri tridesetih še vedno dojenček

Foto: Žurnal24 (Foto: You tube)
Stanley je pri tridesetih še vedno dojenček. Za "podvig" se je odločil pri 14 letih, ko je moral zaradi mokrenja nositi plenice. Vlogo mame igra njegova sostanovalka.
Oglej si celoten članek

Stanley Thorton iz Kalifornije živi kot dojenček. Spi v zibki, nosi plenice, se igra z legokockami in se rad crklja. Od drugih dojenčkov se razlikuje le po tem, da je star 30 let, vlogo "mame" pa igra kar njegova sostanovalka.

Zaradi zlorabe moči posteljo
Stanley je zaradi zlorabe pri 14 letih začel močiti posteljo, zato je začel nositi plenice, poroča Daily Mail. Sprva je mislil, da njegovo početje ni normalno, a je na internetu kmalu spoznal ogromno ljudi, ki živijo podobno kot on. Leta 2000 je celo ustanovil portal za velike dojenčke, kjer lahko zainteresirani kupijo plenice ali stopijo v kontakt z ženskami, ki so pripravljene igrati vlogo matere.

Ne dela več, prejema socialno
Zaradi težav s srcem Stanley ne dela več in trenutno živi od socialne pomoči. Tako se lahko cele dneve brezskrbno igra z legokockami, vleče dudo in nosi plenice.

Na vlogo matere se je navadila tudi njegova sostanovalka."Imam ga za nečaka. Je kot nekdo iz družine, ki bi pravkar izgubil mamo," je za Daily Mail povedala Sandra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.