Pri Zadru v morju ubili moškega, dva vpletena prijeta

Foto: bralka
Foto: bralka
Policija je ponoči prejela prijavo o pretepu v morju pri kraju Seline. Okrog 800 metrov od obale so nato zjutraj našli moško truplo s poškodbami, ki kažejo, da je šlo za nasilno smrt. Že zgodaj ponoči so na kraju prijeli dve osebi, šlo naj bi za zakonski par.
Oglej si celoten članek

Policija je prijavo o pretepu v morju blizu svetilnika v kraju Seline prejela ob enih ponoči. Na kraju so prijeli dve osebi, Večernji list poroča, da gre za zakonski par iz notranjosti Hrvaške. Policisti so ugotovili, da je v pretepu sodeloval še en človek, ki ga še iščejo na kopnem in na morju, pri tem sodeluje tudi Luška kapetanija.

Okrog šestih zjutraj so nato v morju našli truplo, ki so ga odpeljali v zadarsko bolnišnico, kjer bodo danes opravili obdukcijo. Šlo naj bi za nasilno smrt.

Po besedah očividke je neko dekle na plaži opravilo identifikacijo umrlega.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:38 15. Avgust 2021.

    Nekaj podobnega poje Marjan: Ne bš ti zizike , mojga prjatla majal..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.