Priča masakra v Črni gori: "Vučko je ustrelil svojo ženo, potem pa ..."

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Vse se je začelo kot družinski spor.
Oglej si celoten članek

"Vučko je ustrelil svojo ženo, potem pa je šel na ulico in streljal na otroke, starejše, sploh ni gledal, na koga strelja ... Ubil je mojega prijatelja, ki ga je slučajno srečal na ulici,"  je za portal Kurir povedal pretresen človek, ki je bil priča masakru na črnogorskem Cetinju.

Kot smo že poročali, je bilo ubitih 11 ljudi, med njimi tudi 34-letni napadalec. Vse se je začelo kot družinski spor, mediji pa poročajo, da naj bi bil napadalec Vuk Borilović.

"Padel mu je mrak na oči, to je storil v nekakšnem živčnem zlomu. Kakšnega podobnega dogodka ne pomnijo niti najstarejši Cetinjčani," je povedal Kurirjev sogovornik. 

V Medovini, kjer je do dogodka prišlo, je vsega skupaj približno 200 hiš. Napadalec je naključno streljal na ljudi, ki so bili pred hišami ali na ulici. 

Borilović je pred tem delal kot natakar v narodnem parku Lovćen, trdi Kurirjev sogovornik. Bil je lovec in menda je napad izvršil z lovskim orožjem. "Težko nam je, ne moremo verjeti, da je to storil," je še povedal moški.

Tudi ob prihodu policije se napadalec ni predal in je nanje streljal, a so ga kmalu ubili.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:00 12. Avgust 2022.

    To ni noben Vuk...,njegovo rojstno ime je Adam... .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.