Prihaja nova pametna ura

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Južnokorejski proizvajalec elektronike Samsung Electronics bo 4. septembra predstavil svojo pametno uro galaxy gear.
Oglej si celoten članek

Samsungova pametna ura bo uporabniku omogočala opravljanje klicev, dostop do elektronske pošte in tudi brskanje po spletu. Na isti dan naj bi Samsung sicer predstavil tudi naslednjo različico svojega pametnega mobilnika galaxy note 3.

Naslednji mejnik

Pametne elektronske napravice, ki jih uporabnik nosi na sebi, kot so denimo Googlova pametna očala google glass, veljajo za naslednji mejnik v razvoju zabavne elektronike po razcvetu pametnih mobilnikov.

Japonski Sony je denimo junija predstavil najnovejšo različico svoje pametne ure smartwatch, ki je povezana s pametnim mobilnikom in prejema obvestila o klicih, elektronski pošti in novih sporočilih na družabnih omrežjih. Svojo pametno uro iwatch pa naj bi razvijal tudi ameriški tehnološki velikan Apple.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.