Priigrala 32 tisoč evrov in dobila odpoved

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Na kvizu Lepo je biti milijonar si je s pravilnimi odgovori priigrala 32 tisoč evrov. Šef jo je zaradi nagrade odpustil.
Oglej si celoten članek

Dvainštiridesetletna Nemka Friedhild Miller je v televizijski oddaji Lepo je biti milijonar osvojila nagrado v višini 32 tisoč evrov. Naslednji dan je dobila odpoved.

"Na delo bi morala priti ob 11. uri. Ker sem bila zelo navdušena in vesela, sem malce pred osmo uro zjutraj šefu poslala sporočilo: 'Kako nam kaže danes?'. Kmalu zatem mi je odgovoril, da me bo na delovnem mestu nadomestila moja kolegica, saj imam tako ali tako sedaj veliko denarja. On pa ga nima na pretek," je povedala 42-letna Nemka.

To je bila Friedhildina prva resna zaposlitev, potem ko je bila nekaj časa brezposelna. Od avgusta je dvakrat tedensko po štiri ure delala kot tajnica. Za to je dobila plačilo v višini 400 evrov na mesec.

Šefu se odpoved ne zdi prav nič sporna, saj mu posli žal ne gredo tako, kot bi si želel.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.