Prijeli moškega, ki je omamil in posilil več kot 100 žensk

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Moški je kar dve leti zlorabljal lahkoverne ženske. Predstavljal se jim je kot zdravnik.
Oglej si celoten članek

Policija na Japonskem je prijela moškega, ki ga utemeljeno sumi, da je omamljal in spolno zlorabljal več kot 100 žensk. Predstavljal se jim je kot zdravnik; objavljal je oglas, s katerim je iskal ženske za zdravstveno raziskavo, v okviru katere naj bi meril krvi pritisk med spanjem.

Policija meni, da je ženskam, ki naj bi sodelovale v tej raziskavi, dajal pomirjevala; ko so zaradi visokih odmerkov izgubile zavest, jih je spolno zlorabljal in se pri tem snemal.

Posnetke je objavljal na spletu ali pa jih prodajal producentom porno industrije. Na ta način naj bi v dveh letih zaslužil skoraj 80 tisoč evrov, poroča agencija AFP.

Policija, ki verjame, da je moški zlorabil več kot sto žensk, je za zdaj našla 39 žrtev podjetnega moškega; gre tako za najstnice, kot za zrele ženske v 40-tih. Moški svojo nadaljnjo usodo čaka v priporu.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:19 4. Februar 2015.

    Dobra finta ! Zanima me pa a so ga prišle dražje al ceneje kot lokalne prodajalke !

  • 12:33 4. Februar 2015.

    sladkih razvad

  • 12:28 4. Februar 2015.

    dober zdravnik

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.