Prijeta dva največja narko mafijca v Srbiji

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Srbski notranji minister je danes potrdil, da so v veliki policijski akciji, v kateri so prijeli narko kralja M. T. iz Novega Pazarja prijeli še štiri osebe ravno tako iz tega mesta. Akcije so potekale še v Novem Sadu, Kruševcu in Kraljevu.
Oglej si celoten članek

Notranji minister Srbije Nebojša Stefanović je v izjavi za medije povedal, da so srbski policisti v današnjih štirih velikih akcijah prijeli dva največja voditelja mafijskih združb v Srbiji, presekali največjo žilo tihotapljenja orožja na območju države in hkrati priprli tudi osumljenca za teroristične napade v Makedoniji.

Akcije so potekale v sodelovanju s francosko policijo, ki je na območju svoje države v okviru iste akcije priprla devet osumljenih. Policija jih na podlagi pridobljenih dokazov sumi, da so več let iz Turčije tihotapili heroin na območje Srbije in zahodnoevropskih držav, tihotapili so orožje in sodelovali v terorističnih napadih na policijske postaje v Kumanovem v Makedoniji.

Enega izmed osumljenih je policija priprla kar v spodnjem perilu, poroča srbski portal Blic. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:22 7. November 2015.

    Bog ne daj, da jim sodijo pri nas. So za Maslešo nedolžni otročički!

  • 23:52 6. November 2015.

    Redko se strinjam s teboj, a pri tem odgovoru se 100%.

  • 20:46 6. November 2015.

    evo, kako to gre v srbiji !<br />pri nas pa v " rokavicah" !<br />BANDA POLITIĆKA SLOVENAĆKA !!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.