Primer McCann: Za ugrabitev krivi roparji?

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Po preiskovanju telefonskih klicev so policisti identificirali tri osumljence v primeru izginule deklice Madeleine McCann.
Oglej si celoten članek

Policisti Scotland Yarda so uspeli identificirali tri glavne osumljence za ugrabitev deklice Madeleine McCann. Maja 2007, ko je deklica izginila iz letovišča na Portugalskem, se je v bližini letovišča zadrževalo nekaj roparjev, so pokazali podatki o telefonskih klicih, poroča Daily Mail.

Trije moški so se po ugrabitvi deklice med seboj klicali, po navedbah policije je bilo število klicev nenormalno visoko. Policisti so prepričani, da so roparji v letovišču že vlomili v apartma in izvedli rop, ko jih je deklica presenetila. Ker je roparje zagrabila panika, so jo odpeljali s seboj, so prepričani britanski detektivi.

Glede na vse možne teorije, kaj se je zgodilo z Madeleine, gre tukaj za veliko preprosto razlago – šlo je za vlom, kjer se je močno zalomilo, je prepričan vir blizu policije.

Ker vlomilci niso Britanci, jih na Portugalskem ne morejo aretirati. Zaradi preiskave bodo britanski policisti tako morali sodelovati z lokalnimi.

Detektivi so že opustili teorijo, da je bil moški, ki je umrl v nesreči traktorja, odgovoren za dekličino izginotje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.