Princa ustrelil zaradi avtomobila

Foto: Žurnal24 Šejk Basel al Sabah.
V Kuvajtu umorjen tamkajšnji princ, ki naj bi ga ustrelil njegov stric. Moška naj bi se sprla zaradi avtomobila.
Oglej si celoten članek

Princa šejka Basela al Sabaha je v njegovem stanovanju večkrat ustrelil njegov stric po materini strani, je sporočila kuvajtska kraljeva družina. 52-letnega princa so odpeljali v bolnišnico, kjer je podlegel strelnim ranam, pokopali pa naj bi ga v soboto.

Časnik Gulf News poroča, da je stric princa zmotil med srečanjem s prijatelji in ga prosil, ali se lahko pogovorita. Gostje so pozneje slišali več strelov. Policija je razkrila, da sta se člana kraljeve družine prepirala zaradi avtomobila.

Policija je domnevnega storilca, ki je sicer 20 let starejši od pokojnega princa, že prijela in začela preiskavo. Prebivalci Kuvajta so v šoku, mnogi pa so kraljevi družini izrazili sožalje in pokojnega princa opisali kot "nesebičnega človeka, ki se nikoli ni izpostavljal v javnosti".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.