Pristanek zaradi grožnje z bombo

Letalo ameriške družbe Delta Airlinesa je moralo včeraj zaradi grožnje z bombo prisilno pristati v Salt Lake Cityju. Incident se je na srečo vseh končal le pri grožnji.
Oglej si celoten članek

Jeklena ptica Skywest 4654, ki je svojo pot začela v Montani, je morala okoli osme ure zvečer po lokalnem času prisilno pristati na mednarodnem letališču v Salt Lake Cityju. Ko so na smrt prestrašeni potniki zapustili letalo, so se na krov povzpeli bombni tehniki.

Tiskovna predstavnica omenjenega letališča Barbara Gann je zatrdila, da so na letališču prejeli telefonsko grožnjo, češ da je na letalu eksplozivno telo. Na letalu je bilo 46 potnikov in trije člani posadke.

Po pristanku je potnike izprašala policija. Za zdaj še ni znano, ali so preiskovalci na letalu našli kakršnokoli bombo. Večina strokovnjakov je prepričana, da je šlo le za lažen preplah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.