Privežite se, padamo!

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Stavka kabinskega osebja letalstva, ki so ga na Hrvaškem začeli zjutraj, otežuje letalski promet. Prvi od štirih dni stavke.
Oglej si celoten članek

Zaradi stavke kabinskega osebja Croatia Airlines so morali odpovedati lete za Dunaj, Podgorico, Prištino, Zadar in Pulj, do konca stavke pa naj bi bilo oškodovanih najmanj 24 tisoč potnikov. Ocenjena škoda, ki jo bo napovedana štiridnevna stavka povzročila letalski družbi, znaša dobre štiri milijone evrov.

Leti, leti, leti ... uprava
Člani sindikata kabinskega osebja letalstva so se zjutraj ob šestih zbrali pred upravno zgradbo Croatia Airlinesa v Buzinu. S stavko opozarjajo na slabo upravljanje z družbo in na nespoštovanje zakonskih pravic osebja. Me drugim nosijo transparente z napisi Prizemljite upravo, da bodo letala lahko letela, Leti, leti, leti ... uprava in podobne. Kabinsko osebje podpirajo tudi piloti.

Sindikati med drugim izpostavljajo, da je uprava odnos do svojih delavcev in nepripravljenost na pogovore pokazala tudi s tem, da je za čas stavke angažirala osebje iz drugih družb, tudi Adrie Airways.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.