Prodajala sta hčer

Foto: Žurnal24 Slika je simbolična. (Foto: iStockPhoto)
Da bi poplačala dolg, sta hotela prodati hčerko.
Oglej si celoten članek

Policija iz Siska je na zaslišanje privedla očeta in sina iz občine Orle ter 38-letnega prebivalca Siska in njegovo 32-letno zunajzakonsko partnerico. Sumijo jih trgovanja s 15-letnim dekletom, piše jutranjilist.hr.

69-letnik je s svojim sinom prišel v Sisek, da bi 15-letnico odpeljal s seboj domov. Takšen dogovor naj bi sklenil z njenima staršema, 38-letnikom in njegovo šest let mlajšo partnerico. Dekle naj bi "kupcema" služila in opravljala gospodinjska dela.

V zameno za dekle naj bi moška odplačala dolg za konja, ki je znašal pet tisoč kun, poleg tega pa naj bi plačala še dodatnih tri tisoč kun.

Vse osumljene, šlo naj bi za Rome, je policija pridržala, še poroča jutranjilist.hr.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.