Profesorico zalotili z maturantom

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Francosko učiteljico so zalotili v postelji z maturantom. Krivdo zavrača in trdi, da so ji najverjetneje v pijačo podtaknili drogo.
Oglej si celoten članek

28-letna francoska profesorica Isabelle Graham je osumljena spolnih odnosov s 17-letnim fantom. Na večer maturantskega plesa so jo v hotelski sobi z dijakom našli njegovi kolegi in posneli njuno fotografijo, ki je zaokrožila po spletnih omrežjih. Na fotografiji je profesorica v postelji, dijak pa hodi proti vratom.

Primer je že na sodišču, poročajo francoski mediji; profesorica, ki je pred dogodkom spila štiri kozarce vina, se zagovarja, da so ji dijaki najverjetneje v pijačo podtaknili drogo. Vztraja, da je žrtev v primeru sama in pred sodiščem izpostavlja še, da je aktivna kristijanka, ki je s spolnimi odnosi čakala vse do poroke.

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:35 2. September 2016.

    Ne razumem današnjih mlečnozobcev! Namesto da bi z užitkom izkoristil priložnost in si nabiral znanje pri bolj izkušeni ženski, se …

  • 18:25 30. Avgust 2016.

    Nekaj normalnega,,. !<br />Novica bi bila : Profesorico zasačili z maturantko...

  • 17:36 30. Avgust 2016.

    Jst sem si vedno želel kaj takega.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.