Prva dama Poljske ignorirala Trumpa

Foto: Profimedia
Veliko pozornosti med obiskom predsednika ZDA na Poljskem je pritegnila gesta poljske prve dame, ki je ignorirala ameriškega predsednika.
Oglej si celoten članek

Posnetek trenutka, ko je prva dama Poljske Agata Kornhauser-Duda ignorirala Donalda Trumpa, ki se je z njo hotel rokovati, je postal pravi mali hit. 

Kornhauser-Duda je namesto Trumpu, ki je že iztegnil roko v njeno smer, roko najprej dala ameriški prvi dami. Kasneje je roko dala tudi Trumpu, a ta - kot je razbrati z izraza na njegovem obrazu - zagotovo ni pričakoval, da bo na vrsto prišel šele drugi. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 108
    19:56 11. Julij 2017.

    na Poljskem predsednik Duda in Agata Kornhauser-Duda so maral ;] vem to ker sem Poljak. Se to ne predsednik, edini …

  • 19:56 11. Julij 2017.

    melania first !

  • 19:56 11. Julij 2017.

    Dobil je travme<br />Spat no migu<br /> :-)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.