Prvoaprilski sneg povzročil kaos na cestah

Foto: EPA Prvoaprilski sneg v Nemčiji Foto: EPA Prvoaprilski sneg v Nemčiji Foto: EPA Prvoaprilski sneg v Nemčiji Foto: EPA Prvoaprilski sneg v Nemčiji
Osrednjo Nemčijo je pobelil sneg in na cestah povzroči kar nekaj preglavic, medtem ko na Bavarskem uživajo v pomladnih temperaturah.
Oglej si celoten članek

Medtem ko se je pri nas začelo pravo pomladansko vreme z 20 stopinjami Celzija, je Nemce prvega aprila presenetila zima. Sneženje je na cestah povzročilo pravi kaos in več zdrsov vozil.

PREBERITE ŠE: 

Na avtocesta A5 v smeri Frankfurta so bile zaradi snežnih padavin delne zapore, zaradi česar so bili avtomobili ujeti v desetkilometrski koloni.

Več prometnih nesreč so zabeležili na območju Hessna in Thüringena, največ je bilo zdrsov tovornih vozil. 

Snežna odeja do 13 cm

Na letališču v Erfurtu so namerili 13 centimetrov snega.

A medtem ko se srednja Nemčija sooča z nepričakovanim snegom, na jugu države uživajo v pomladanskih temperaturah. 

V Pidingu, nedaleč od avstrijske meje in Salzburga, so izmerili za ta čas rekordnih 23,7 stopinje Celzija. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.